High speed parcel induction.

14-01-2022

In de groeiende e-commerce sector is veel vraag naar automatisering voor de handling van post en pakketten en daarom hebben we een robotoplossing gecreëerd voor de aanvoer naar sorteermachines. Hierbij pakt een robot willekeurige pakketjes en enveloppen op hoge snelheid uit de pakketstroom en hoeft dit repeterende werk niet meer manueel te gebeuren.

Deze oplossing werkt met AI-gestuurde vision software van Plus One Robotics, die de onbekende pakketten via 3D-punten identificeert. De robot krijgt deze informatie doorgestuurd, pakt dan de pakketjes één voor één van de stapel en legt deze op een transportband naar de sorteermachine. 

Uniek aan dit systeem is Plus One Robotics’ Yonder, waarmee een operator zelf kan aangeven welk pakket er opgepakt moet worden als het systeem er geen kan identificeren. Zo kan de robot binnen enkele seconden weer verder werken en wordt (lange) stilstand voorkomen. Door machine learning worden de prestaties van het systeem steeds beter! 

Klik hier voor meer informatie over Plus One Robotics.

Onze testopstelling voor het automatisch handlen van post en pakketten.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen