Our news.

Voor ons bestaat er geen beter gevoel dan uitdagingen aanpakken. Om door te zetten tot het doel bereikt is. Dat is de DERO DRIVE! En daar zijn we trots op. Wat we alleen vaak vergeten is om die momenten te delen met anderen. Dat willen we veranderen en gaan daarom regelmatiger nieuws delen over ons bedrijf.

Als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws en innovaties? Meld je dan aan voor onze innovatie mails of volg ons op LinkedIn, Instagram en Vimeo.

Maak kennis met COBOTCENTER.

05-04-2024

FANUC cobot met 3 doosjes om te palletiseren

Samen met besturingsspecialisten Alpha Robotica en engineeringsspecialisten Protakt hebben we een aparte divisie opgericht gespecialiseerd in cobots: COBOTCENTER. Hier bundelen we de krachten van de 3 bedrijven om tot de beste cobotoplossingen te komen.

Samenwerking met Weber Food Technology.

23-01-2024

DERO GROEP NEWS Weber

Weber Food Technology en DERO GROEP combineren hun ruime ervaring en expertise. Om klanten in de voedingsindustrie wereldwijd een uitgebreider oplossingsportfolio te kunnen bieden, zijn de bedrijven een strategische samenwerking aangegaan.

Our updates.

Altijd op de hoogte van onze laatste innovaties!  Meld je aan voor onze mailing door hieronder je gegevens in te vullen.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen