Non-food solutions.

Het automatiseren van handling- en verpakkingsprocessen zit in ons DNA. Net als de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen. Daarom bieden we automatiseringsoplossingen op maat, vaak met toepassing van industriële robots. We streven naar optimale beheersbaarheid van proces en product voor betere en constante kwaliteit, verhoogde productiviteit, gegarandeerde output, lagere kosten en verbeterde arbeidsomstandigheden.

Van grondstof tot verzendklaar eindproduct: door onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van robots en automatisering kunnen wij samen met onze klanten de juiste oplossing uitdenken en realiseren voor een grote diversiteit aan producten in elke stap van het proces.

Our drive. Your solution.

Kennis en realisatie bevinden zich bij ons onder één dak. We zijn multidisciplinair en door de synergie tussen onze disciplines is het integreren van totale systemen onze specialiteit. Wij analyseren de behoefte, maken een automatiseringsplan, bedenken en bouwen de oplossing en stellen de bedachte oplossing in bedrijf. We ontzorgen onze klanten met turnkey oplossingen en verzorgen alles, van concept t/m aftersales.

Naast totaaloplossingen leveren we ook stand-alone modules en machines.

DERO GROEP EndofLine SmildeFood
DERO GROEP EndofLine Aviateur
DERO GROEP EndofLine Tanis
DERO GROEP EndofLine Keune
DERO GROEP EndofLine FrieslandCampina
DERO GROEP EndofLine Aware
DERO GROEP EndofLine Wouter de Graaf
DERO GROEP EndofLine Ruitenfleur
DERO GROEP EndofLine MSD
DERO GROEP EndofLine LG Harris
DERO GROEP EndofLine Kaptein

‘Hun kracht is, in willekeurige volgorde, hun flexibiliteit, ervaring in food, het ‘out-of-the-box’ denken, afspraak is afspraak, de ‘no-nonsense’ organisatie en als laatste denken in oplossingen en niet in problemen.’

// L. Klootwijk -  Bakkerij Klootwijk //

All solutions.

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt. Door de synergie tussen onze disciplines leveren wij niet alleen standalone oplossingen maar integreren wij complete systemen voor productiebedrijven.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen