Our innovations.

Innoveren zit in ons DNA. Bestaat er nog geen oplossing? Dan bedenken we er zelf één! Daar zijn we eerlijk gezegd best trots op en daarom delen we hieronder informatie over onze nieuwe ontwikkelingen. 
 
Wij hebben natuurlijk veel meer innovaties. Helaas kunnen wij die, in verband met geheimhouding, lopende patenten en afspraken, hier niet allemaal laten zien. 
 
Heb je zelf een automatiseringsvraag? Laat het ons weten. We denken graag met je mee!

Voorgesneden groente inpakcel.

21-12-2023

DERO GROEP INNOVATIONS VegetablesPicker 01

Voorgesneden sla en groente zijn niet meer weg te denken uit de supermarkt en het assortiment wordt steeds groter. Onze nieuwe inpakcel maakt het mogelijk om deze vele verschillende producten snel en volautomatisch in dozen en kratten te verpakken.

Robot sandwich handling.

24-11-2023

DERO GROEP INNOVATIONS SandwichHandling 02

Wij hebben een unieke robotgrijper ontwikkeld om rijkelijk belegde sandwich-helften op te pakken, zonder verspilling op elkaar te stapelen en af te leggen op verschillende locaties.

Sachet feeder.

01-06-2023

DERO GROEP INNOVATIONS SachetFeeder 01

Sachets zijn onderdeel van bijna iedere klantklare-maaltijdsalade. Deze kleine plastic zakjes met bijvoorbeeld dressing, croutons, zaadjes, kaas of andere producten worden ook in de meest geautomatiseerde fabrieken nog altijd handmatig toegevoegd aan salade-trays. Daarom hebben wij onze sachet feeder ontwikkeld.

Verdeelsysteem voor eiersnijder.

14-10-2022

Voor het gelijktijdig doseren van meerdere gesneden eieren hebben we een verdeelsysteem voor onze dubbelkops eiersnijder ontwikkeld. Dit hygiënisch ontworpen systeem kan 120 halve eieren per minuut in julienne reepjes snijden en direct in bakjes doseren.

Blokjessnijmachine.

19-05-2022

De vraag naar gemaksvoedsel blijft toenemen en zo worden ook blokjes kaas in variërende afmetingen en van verschillende kaassoorten steeds populairder. Daarom hebben wij de ELTEN/CCM*1000 ontworpen voor het volautomatisch snijden van grote hoeveelheden kaasblokjes.

Our updates.

Altijd op de hoogte van onze laatste innovaties!  Meld je aan voor onze mailing door hieronder je gegevens in te vullen.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen