Our jobs.

Wij proberen open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn en zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar. Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou. Past dat bij jou? En heb jij de DERO DRIVE? Dan horen we graag van jou!
Hieronder meer informatie over openstaande vacatures, open sollicitaties en stage-/ afstudeeropdrachten.

Our vacancies are only available in Dutch because you need to master this language in order to work for us.

Zijn wij iets voor jou? Dan ben jij iets voor ons!

Vacatures.

Heb jij de DERO DRIVE en het gevoel dat wij het bedrijf zijn dat bij jou past? Dan horen we graag van je! Hieronder onze openstaande vacatures. Klik op de buttons voor meer informatie en hoe je kunt solliciteren.

Allround servicemonteur

Vestiging: Alkmaar

Wij zijn op zoek naar een allround servicemonteur. Je houdt de door DERO GROEP geleverde machines en installaties in topconditie en werkt in een team dat wordt aangestuurd en ondersteund door een vaste teammanager.

Lead engineer (NV)

Vestiging: Nieuw-Vennep

Voor onze vestiging in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een lead engineer. Je zorgt voor het ontwerpen en uitwerken van verkochte projecten en je helpt mee met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, technieken of installaties.

Lead engineer (J)

Vestiging: Joure

Voor onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een lead engineer. Je zorgt voor het ontwerpen en uitwerken van verkochte projecten en je helpt mee met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, technieken of installaties.

Elektromonteur

Vestiging: Joure

Voor onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een gedreven elektromonteur die samen met collega's werkt aan het elektrotechnisch opbouwen en aansluiten van machines en installaties.

Monteur buiten

Vestiging: Nieuw-Vennep en Joure

Voor zowel onze vestiging in Nieuw-Vennep als onze vestiging in Joure, zijn wij op zoek naar een monteur. Als buitenmonteur zorg je ervoor dat de installatiewerkzaamheden en inbedrijfstelling van installaties op locatie optimaal verlopen.

Assemblage medewerker

Vestiging: Joure

Voor onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker. Je hoofdtaak is het samenbouwen / assembleren van machines en installaties en het opbouwen en eventueel testen van machines en installaties in de werkplaats.

Open sollicitatie.

Staat jouw job niet bij de openstaande vacatures maar wil je toch heel graag bij ons werken omdat ons bedrijf echt iets voor jou is? Stuur dan een open sollicitatie. Hoe? Dat zie je hieronder.

Stage/afstuderen.

Ben je nog aan het studeren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage of afstudeeropdracht? Hieronder lees je meer over de mogelijkheden binnen ons bedrijf en hoe je kunt solliciteren.

Stage

Vestiging: Nieuw Vennep, Joure of Alkmaar

Heb jij een enorme drive om de wereld van mechatronica te willen verkennen? Dan is een stage bij ons bedrijf misschien wel iets voor jou!  Daarnaast hebben wij ook regelmatig stageplekken op het gebied van o.a. bedrijfsprocessen, ICT en marketing.

Afstuderen

Vestiging: Nieuw Vennep, Joure of Alkmaar

Wil jij jouw drive inzetten op het gebied van mechatronica met het bedenken en uitwerken van oplossingen op mechanisch en of besturingstechnisch gebied?  Dan is het uitvoeren van een afstudeeropdracht bij ons bedrijf misschien wel iets voor jou! Daarnaast hebben wij ook regelmatig afstudeeropdrachten op het gebied van o.a. bedrijfsprocessen, ICT en marketing.

Our academy.

Wij vinden het belangrijk om te kunnen vertrouwen op onze expertise. Toch willen wij waken voor een starre houding waarin we denken dat we het allemaal wel weten. Daarom hebben wij als doel om met elkaar nooit uitgeleerd te raken. Door te leren van elkaar en van externe partijen zorgen we dat we onszelf continue blijven ontwikkelen.

Dit doen wij in onze eigen DERO ACADEMY. Door het houden en geven van workshops delen wij onderling onze kennis en ervaring en zorgen wij ervoor dat we nooit uitgeleerd raken.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen