Stage.

Vestiging: Nieuw-Vennep, Alkmaar of Joure

Heb jij een enorme drive om de wereld van mechatronica te willen verkennen? Dan is een stage bij ons bedrijf misschien wel iets voor jou!  Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus past de DERO DRIVE bij jou? Dan passen wij misschien wel bij elkaar. Lees hieronder hoe je kunt solliciteren voor een stage.

Een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing…

Bedrijf.

Toen onze CEO en founder Maro Dedel in aanraking kwam met industriële robots was hij op slag verliefd. In 1994 begon hij zijn eigen bedrijf. Inmiddels zijn wij een innovatief, gedreven en ervaren bedrijf dat productieprocessen automatiseert. We hebben circa 130 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in Nederland (Nieuw-Vennep, Joure en Alkmaar) en leveren over de hele wereld. Door de synergie tussen onze pijlers robotics, cheese, convenience en end-of-line kunnen wij complete (robot)oplossingen realiseren voor productiebedrijven.

dero groep logo svg bestand
dero groep logo svg bestand
Cultuurprofiel.

‘Ons team bestaat uit aanpakkers. We houden ervan om ons vast te bijten in onze uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt. En het lukt altijd. Ook als de oplossingen niet voor de hand liggen. Dan bedenken we er zelf één.

We nemen onze afspraken heel serieus, maar we doen er ondertussen alles aan om de sfeer wel ontspannen te houden. We proberen ook open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn, en altijd zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar.

Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.’

Stage.

‘Als  stagiair doe je er alles aan om gemaakte afspraken na te komen en te zoeken naar nieuwe oplossingen. Doordat je je vastbijt in je opdracht en wilt gaan voor het hoogst haalbare kunnen wij jou mooie opdrachten toevertrouwen. Hierbij is het belangrijk dat je al kunt bouwen op een stuk expertise maar net zo belangrijk dat je cotinue wilt leren. Maar bovenal is het belangrijk dat je past binnen ons organisatie, niet door je aan te passen aan de omgeving maar door dicht bij jezelf te blijven.'

In ons bedrijf houden wij ons bezig met het ontwerpen, uitwerken, produceren, assembleren, samenstellen, testen en in bedrijf nemen van machines en installaties. Hierbij houden wij ons bezig met zowel de mechanische als de elektrotechnische en besturingsaspecten. Voor al deze disciplines hebben wij stagemogelijkheden.

Daarnaast hebben wij ook regelmatig stageplekken op het gebied van onder meer bedrijfsprocessen, ICT en marketing.

Profiel.

Wat wij je bieden

• Een uitdagende stages (MBO, HBO of VU)
• Een gedreven club collega’s
• Kansen om te leren
• Een inspirerende werkomgeving
• Een ambitieuze cultuur

Wat wij je vragen

• Een enorme drive
• Passie voor techniek
• Zelfstandige, creatieve en praktische instelling
• Ambitieus
• Teamplayer

(een groot deel van het profiel is afhankelijk van de gewenste stage)

Interview.

Ik ben Piet Hein Krabbendam, stagiair (E-monteur MBO 4)  bij DERO GROEP.

Waaraan vind jij dat een goede stagiair moet voldoen?
'Je moet gemotiveerd zijn en de drive hebben om er zo veel mogelijk van te maken. Het is ook belangrijk dat je bij het team past, uiteindelijk moet je het toch samen doen.'

Wat vond jij het leukste aan dit bedrijf tijdens je stage?
'Ik werd af en toe behoorlijk in het diepe gegooid en dan moest ik het echt zelf doen. Wanneer het niet lukte kon ik natuurlijk altijd advies vragen bij collega’s maar hierdoor heb ik laten zien wat ik kan!'

Waarom ben je zelf bij dit bedrijf gaan stage lopen?
'Een bekende van mij raadde het bedrijf aan en toen ik op de website zag wat ze allemaal maken, wist ik gelijk dat ik dat ook wilde doen.'

Wat is je advies aan nieuwe stagiairs?
'Wees enthousiast en nieuwsgierig maar neem ook verantwoordelijkheid over je acties.'

Solliciteren.

Ga jij voor het hoogst haalbare en bijt je je graag vast in een uitdagende stage? Laat ons het weten door ons een sollicitatie te sturen.

Solliciteren?

Mail ons 
1. Je curriculum vitae
2. Een motivatie om bij ons te komen werken
3. Een omschrijving van jouw ideale stage
4. Een korte omschrijving van een afgeronde opdracht waar je trots op bent

Adres

DERO GROEP
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
werkenbij@dero-groep.nl
www.dero-groep.nl

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen