Innovatieve oplossingen voor het automatiseren van productieprocessen!

De DERO GROEP bestaat uit bedrijven die intensief samenwerken, elkaars leveringsprogramma aanvullen en elkaar versterken op het gebied van automatisering en innovatie. Merken in de groep zijn DERO, ELTEN, BOSGRAAF en PACKTECH.

Robotics

DERO is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met industriële robots. Van concept tot en met realisatie, DERO regelt het. Wij leveren niet alleen complete Turn Key projecten maar zijn ook een betrouwbare partner voor het leveren van robots, grijpers en software.

website DERO

Kaasbehandeling en -verwerking

ELTEN is specialist op het gebied van kaashandling, -behandeling en -verwerking. Gezamenlijk met zusterbedrijven DERO (robotsystemintegrator) en BOSGRAAF (convience en kaas) bieden wij onze klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossingen.

website ELTEN

Convenience food

BOSGRAAF is specialist in systemen voor het vervaardigen van sandwiches, wraps, baquettes en andere convenience food. Samen met onze zusterbedrijven DERO (robot systemintegrator) en ELTEN (specialist op het gebied van kaasbewerking, -verwerking en -behandeling) zijn wij sterk in food!

website BOSGRAAF

Verpakken

Packtech Projects is specialist in het bouwen van verpakkingslijnen voor diverse branches. Voor alles wat verpakt kan worden kan Packtech een passende oplossing maken. Packtech levert en bouwt in eigen beheer interne transportsystemen als onderdeel van het totaal project.

website PACKTECH

Mission statement

'Het is onze missie om onze klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossingen te bieden om het gebied van robotics, kaasbewerking en -verwerking en convenience.'

Service, onderhoud en onderdelen

DGService bv is het servicebedrijf van de DERO Groep. Vanuit ons servicebedrijf verzorgen we aftersales service ten behoeve van de door deze bedrijven gerealiseerde projecten. De missie van dit bedrijf is de klant te ontzorgen op het gebied van eerste lijns service (storingen), onderhoud en onderdelenvoorziening, om zodoende een hoge uptime van de geleverde installaties te garanderen.

Contact

Heeft u vragen over onze produkten en diensten?
Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens, wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

DERO Groep Nieuw Vennep
Luzernestraat 77
NL-2153 GM Nieuw Vennep
+31 (0)252 622500

DERO Groep Joure
Anewiel 4
NL-8502 VC Joure
+31 (0)513 468 999

info@dero-groep.nl

BTW nr. NL 851081411 B01
KvK nr. 539 39 166

Stel een vraag

Versturen

'Innovation distinguishes between a leader and a follower.'

(Steve Jobs)

Kom werken in de toekomst!

Ben jij een techneut met passie voor innovatie en robotics? Kijk dan snel voor een uitdagende baan op onze vacature pagina. Serieuze kandidaten worden van harte uitgenodigd te solliciteren!

vacatures