Our drive. Your solution.

Productie automatisering op maat.

Our drive. Your solution.

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.  Door de synergie tussen onze disciplines robotics, cheese, convenience en end-of-line leveren wij niet alleen stand-alone oplossingen maar integreren wij complete systemen voor productiebedrijven.

Welkom bij de DERO GROEP.

‘In de persoonlijke aandacht, het doen wat ze zeggen en de hoge mate van oplossingsgericht zit de kracht van het bedrijf.’

// P. Mulder - Synergy Food  //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Your solution.

DERO GROEP is ontstaan vanuit DERO (robotics), ELTEN (cheese), BOSGRAAF (cheese en convenience), PACKTECH (end-of-line) en DOESCHOT (cheese). Wij leveren niet alleen totaaloplossingen maar ook stand-alone modules en machines.

Robotics.

Robots. Grijpers. Software. Totaaloplossingen.

Cheese.

Productie. Handling. Behandeling. Verwerking.

Convenience.

Samenstellen. Handling. Verpakking.

End of line.

Handling. Omverpakken. Palletiseren. Logistiek.

Our jobs.

We proberen  open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn en zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar. Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactgegevens van onze vestigingen.

Your question.

Our service.