Welkom bij de DERO GROEP.

Our drive. Your solution.

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie. Meer informatie

PRIMA

Productie automatisering op maat.

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.  Door de synergie tussen onze disciplines robotics, cheese, convenience en end-of-line leveren wij niet alleen standalone oplossingen maar integreren wij complete systemen voor productiebedrijven.

Welkom bij de DERO GROEP.

‘In de persoonlijke aandacht, het doen wat ze zeggen en de hoge mate van oplossingsgericht zit de kracht van het bedrijf.’

// P. Mulder - Synergy Food  //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Your solution.

Robotics. Cheese. Convenience. End of line.

DERO GROEP is ontstaan vanuit DERO (robotics), ELTEN (cheese), BOSGRAAF (cheese en convenience), PACKTECH (end-of-line) en DOESCHOT (cheese). Wij leveren niet alleen totaaloplossingen maar ook stand-alone modules en machines.

Bekijken

Robotics.

Robots. Grijpers. Software. Totaaloplossingen.

Cheese.

Productie. Handling. Behandeling. Verwerking.

Convenience.

Samenstellen. Handling. Verpakking.

End of line.

Handling. Omverpakken. Palletiseren. Logistiek.

Our jobs.

We proberen  open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn en zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar. Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactgegevens van onze vestigingen.

Your question.

Our service.