Welkom bij de DERO GROEP.

Our drive. Your solution.

Productie automatisering op maat.

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.  Door de synergie tussen onze disciplines robotics, cheese, convenience en end-of-line leveren wij niet alleen standalone oplossingen maar integreren wij complete systemen voor productiebedrijven.

Welkom bij de DERO GROEP.

Robotics.

Robots. Grijpers. Software. Totaaloplossingen.

Cheese.

Productie. Handling. Behandeling. Verwerking.

Convenience.

Samenstellen. Handling. Verpakking.

End-of-line.

Handling. Omverpakken. Palletiseren. Logistiek.

Fresh products.

Samenstellen. Handling. Omverpakken.

Post & Parcel.

Handling.

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie. Meer informatie

PRIMA

‘In de persoonlijke aandacht, het doen wat ze zeggen en de hoge mate van oplossingsgerichtheid zit de kracht van het bedrijf.’

// P. Mulder - Synergy Food  //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Your solution.

Robotics. Cheese. Convenience. End of line.

Het automatiseren van productieprocessen zit in ons DNA. Net als de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen. Vanuit die intrinsieke drive willen we een bijdrage van betekenis leveren voor de industrie. Met onze disciplines robotics, cheese, convenience en end of line heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een professionele partner. Deels door autonome groei en deels door het overnemen en integreren van andere bedrijven. DERO GROEP is ontstaan vanuit DERO (robotics), ELTEN (cheese), BOSGRAAF (cheese en convenience), PACKTECH (end-of-line) en DOESCHOT (cheese).

Wij leveren niet alleen totaaloplossingen maar ook stand-alone modules en machines.

Het integreren van totaaloplossingen is onze specialiteit.

De kracht van de synergie tussen onze disciplines.

Our innovation mails.

Altijd op de hoogte van onze laatste innovaties!  Meld je aan voor onze mailing door hieronder je gegevens in te vullen.

Our jobs.

We proberen  open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn en zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar. Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 705 95 038

Klik hier voor de contactgegevens van onze vestigingen.

Your question.

VERSTUUR
Our service.