Horti.

Optimaliseer bedrijfsprocessen door arbeidsintensieve taken te automatiseren met industriële robots. Wij bieden een breed scala aan gerobotiseerde oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor de efficiënte verwerking van (bossen) bloemen en de dragers hiervan, zoals fusten, emmers, dozen etc. Onze systemen bieden uitkomst voor handling bij binnenkomst van producten, verwerking en het verpakken/verzendgereed maken.

Denk hierbij aan het volautomatisch ontladen van pallets en karren, het invoeren van bossen in bloemenlijnen en de verwerking/handling aan het einde van een bloemenlijn, zoals het plaatsen van bossen in emmers en emmers in dozen. En ook het opzetten, omsnoeren en palletiseren van deze dozen. Daarnaast bieden we diverse geautomatiseerde oplossingen voor het afhandelen van pallets. Met deze robuuste automatiseringsoplossingen wordt de continuïteit verbeterd en wordt er aanzienlijk bespaard op arbeidskosten.

DERO GROEP Robotics Tanis
DERO GROEP Robotics Keune
DERO GROEP Robotics Dominos
DERO GROEP Robotics Mopabloem
DERO GROEP Robotics Teijin
DERO GROEP Robotics Aware
DERO GROEP Robotics FrieslandCampina

Our updates.

Altijd op de hoogte van onze laatste innovaties!  Meld je aan voor onze mailing door hieronder je gegevens in te vullen.

All solutions.

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt. Door de synergie tussen onze disciplines leveren wij niet alleen standalone oplossingen maar integreren wij complete systemen voor productiebedrijven.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

Non-food solutions.

Het automatiseren van handling- en verpakkingsprocessen zit in ons DNA. Net als de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen. Daarom bieden we automatiseringsoplossingen op maat, vaak met toepassing van industriële robots. We streven naar optimale beheersbaarheid van proces en product voor betere en constante kwaliteit, verhoogde productiviteit, gegarandeerde output, lagere kosten en verbeterde arbeidsomstandigheden.

Van grondstof tot verzendklaar eindproduct: door onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van robots en automatisering kunnen wij samen met onze klanten de juiste oplossing uitdenken en realiseren voor een grote diversiteit aan producten in elke stap van het proces.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen