Special (robot) solutions.

Om de productiviteit te verhogen en de arbeidsomstandigheden te verbeteren, bieden we oplossingen op maat met een sterke focus op robotica. Onze expertise ligt in het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe automatiseringsvraagstukken.

Van materiaal- en producthandling tot procesautomatisering: door onze kennis en ervaring op het gebied van robots en automatisering kunnen wij, samen met onze klanten, de juiste maatwerk oplossing uitdenken en realiseren. Ons gedreven team gaat geen uitdaging uit de weg. Wat er ook gebeurt, wij zorgen dat het lukt. Horen wij iemand zeggen dat het niet kan? Extra reden om ons erin vast te bijten!

Innoveren zit in ons DNA. Bestaat er nog geen oplossing? Dan bedenken we er zelf één! Wij denken graag vanaf het prille begin mee met onze klanten om zo met elkaar de juiste concepten, processen en logistieke stromen vorm te geven en samen tot een goed resultaat te komen.

Mogelijkheden.
Onze specialistische robotoplossingen zijn gericht op het automatiseren van manuele arbeid en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om beladen, ontladen, assemblage, montage, overzetten, verpakken of palletiseren: door het automatiseren van zwaar en eentonig werk kan de productiviteit worden verhoogd, kosten worden verlaagd, de productkwaliteit worden verbeterd en kunnen arbeidskrachten slimmer en efficiënter ingezet worden.

Onze uitgebreide kennis strekt zich uit over diverse sectoren, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan projecten aan te pakken, ongeacht de complexiteit. Zo hebben we ervaring met machinebelading, het opzetten en vullen van dozen met bijvoorbeeld flessen of verfrollers en de handling van vele verschillende producten zoals spoelen, fittingen, meubelpakketten, bitumen rollen, spuitmondjes, plano’s, deksels, trays, pakketjes, bloemen en voedingsmiddelen. Door integratie van een robot met de juiste grijper kunnen we (bijna) alle productieprocessen automatiseren.

Our drive. Your solution.
Kennis en realisatie bevinden zich bij ons onder één dak. We zijn multidisciplinair en door de synergie tussen onze disciplines is het integreren van totale systemen onze specialiteit. Wij analyseren de behoefte, maken een automatiseringsplan, bedenken en bouwen de oplossing en stellen de bedachte oplossing in bedrijf. We ontzorgen onze klanten met turnkey oplossingen en verzorgen alles, van concept t/m aftersales.

Wij leveren totaaloplossingen inclusief alle benodigde apparatuur en besturing. Denk hierbij aan interne transportsystemen, AGV’s en AMR’s en koppelingen met WMS en CMS. Daarnaast integreren we ook industriële robots voor eindgebruikers en machinebouwers die op zoek zijn naar robot ‘know how’ en zijn we leverancier van alleen robots, grijpers en software.

Robots.

In veel van onze oplossingen staan robots centraal. We hebben alle kennis in huis die nodig is om industriële robots van toonaangevende leveranciers zoals FANUC, Stäubli, Schneider, ABB, Yaskawa, Techman en Kuka te integreren. Zo kunnen we altijd de juiste robot (of cobot) toepassen.

Voor alle robottoepassingen creëren wij in eigen huis software. Daarnaast maken gebruik van innovatieve software en technologieën van onze partners, bijvoorbeeld voor vision en machine learning.

Ook hebben we een brede ervaring met het bedenken en bouwen van robotgrijpers, van supereenvoudige tot multifunctionele grijpers. De totale functionaliteit van de robotoplossing wordt bepaald door een samenspel van robotbeweging, grijperfuncties en randapparatuur. Dat is waar onze expertise ligt.

Cobots.

Collaborative robots zijn ontworpen om veilig met mensen samen te werken en deze eenvoudige maar slimme cobots kunnen in tal van productieomgevingen geïntegreerd worden. Wij hebben een speciale divisie die gespecialiseerd is in cobotoplossingen: COBOTCENTER.

Voor gestandaardiseerde oplossingen voor palletiseren, depalletiseren, inpakken, bakplaathandlen en veel meer, maar ook voor speciale toepassingen kun je bij COBOTCENTER terecht. Wij leveren cobots van alle robotmerken die wij vertegenwoordigen: Fanuc, Stäubli, Yaskawa en ABB. Daarnaast leveren we ook Doosan.

En mocht een cobot vanwege snelheid en/of hanteergewicht geen passende oplossing blijken, dan beschikken wij over alle expertise om de juiste robotoplossing te vinden.

DERO GROEP ROBOT Cobot 01

Vision.

Vision systemen worden gebruikt voor het uitvoeren van visuele inspecties, detecties en gegevensverzameling. Zo passen wij bijvoorbeeld geavanceerde visiontechnologie toe voor het herkennen van producteigenschappen, zodat een robotcel diverse producten kan identificeren, oppakken en verplaatsen. Ook voor productskwaliteitscontrole in de voedselindustrie gebruiken wij vision systemen, bijvoorbeeld voor de detectie van schimmel en folies bij kaas en voor controle na het ontkorsten. Afgekeurde producten kunnen dan automatisch uitgestoten of gebufferd worden.

DERO GROEP ROBOT Vision 02
DERO GROEP Robotics Tanis
DERO GROEP Robotics Keune
DERO GROEP Robotics Dominos
DERO GROEP Robotics Mopabloem
DERO GROEP Robotics Teijin
DERO GROEP Robotics Aware
DERO GROEP Robotics FrieslandCampina

Our updates.

Altijd op de hoogte van onze laatste innovaties!  Meld je aan voor onze mailing door hieronder je gegevens in te vullen.

De perfecte oplossing op maat.

Staat uw oplossing of product er niet bij? Geen zorgen! Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één.

Neem contact met ons op en dan creëren we samen de perfecte oplossing op maat.

Wat is uw product?
Wat wilt u geautomatiseerd hebben?
Hoe wilt u met ons in contact komen?
Wat is uw (bedrijfs)naam?
Extra informatie
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen