Afstuderen.

Vestiging: Nieuw-Vennep, Alkmaar of Joure

Wil jij jouw drive inzetten op het gebied van robotics?  Dan is het uitvoeren van een afstudeeropdracht bij ons bedrijf misschien wel iets voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus past de DERO DRIVE bij jou? Dan passen wij misschien wel bij elkaar. Lees hieronder hoe je kunt solliciteren voor een afstudeerplek.

Een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing…

Bedrijf.

Toen onze CEO en founder Maro Dedel in aanraking kwam met industriële robots was hij op slag verliefd. In 1994 begon hij zijn eigen bedrijf. Inmiddels zijn wij een innovatief, gedreven en ervaren bedrijf dat productieprocessen automatiseert. We hebben circa 130 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in Nederland (Nieuw-Vennep, Joure en Alkmaar) en leveren over de hele wereld. Door de synergie tussen onze pijlers robotics, cheese, convenience en end-of-line kunnen wij complete (robot)oplossingen realiseren voor productiebedrijven.

dero groep logo svg bestand
dero groep logo svg bestand
dero groep dero drive handen werken ambacht
Cultuurprofiel.

‘Ons team bestaat uit aanpakkers. We houden ervan om ons vast te bijten in onze uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt. En het lukt altijd. Ook als de oplossingen niet voor de hand liggen. Dan bedenken we er zelf één.

We nemen onze afspraken heel serieus, maar we doen er ondertussen alles aan om de sfeer wel ontspannen te houden. We proberen ook open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn, en altijd zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar.

Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.’

Afstuderen.

‘Als afstudeerder doe je er alles aan om gemaakte afspraken na te komen en te zoeken naar nieuwe oplossingen. Doordat je je vastbijt in je opdracht en wilt gaan voor het hoogst haalbare kunnen wij jou mooie opdrachten toevertrouwen. Hierbij is het belangrijk dat je al kunt bouwen op een stuk expertise maar net zo belangrijk dat je continue wilt blijven leren. Maar bovenal is het belangrijk dat je past binnen ons organisatie, niet door je aan te passen maar door dicht bij jezelf te blijven en je open te stellen voor je omgeving.'

In ons bedrijf houden wij ons bezig met het ontwerpen, uitwerken, produceren, assembleren, samenstellen, testen en in bedrijf nemen van machines en installaties. Hierbij houden wij ons bezig met zowel de mechanische als de elektrotechnische en besturingsaspecten. Voor al deze disciplines hebben wij stagemogelijkheden.

Daarnaast hebben wij ook regelmatig  afstudeeropdrachten op het gebied van onder meer bedrijfsprocessen, ICT en marketing.

Profiel.

Wat wij je bieden

• Een uitdagende afstudeeropdracht
• Een gedreven club collega’s
• Kansen om te leren
• Een inspirerende werkomgeving
• Een ambitieuze cultuur

Wat wij je vragen

• Een enorme drive
• Passie voor techniek
• Zelfstandige, creatieve en praktische instelling
• Ambitieus
• Teamplayer

(een groot deel van het profiel is afhankelijk van jouw afstudeerrichting en -opdracht)

Interview.

Ik ben Kevin Kneppers, (ex)afstudeerder  bij DERO GROEP.

In welk project ben jij tijdens jouw afstudeerstage het meest getest op je drive?
'Tijdens mijn afstuderen ben ik in een projectteam geplaatst waar ik verantwoordelijk was voor de grijper. Door de complexiteit hiervan heb ik veel testen uitgevoerd en prototypes gemaakt. Uiteindelijk is hier een mooie grijper uit voortgekomen en is het een van de ontwerpen waar ik het meest trots op ben.'

Waaraan vind jij dat een goede stagiair/afstudeerder moet voldoen?
'Een goede stagiair moet een combinatie van nieuwsgierigheid, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen hebben. '

Wat vond jij het leukste aan dit bedrijf tijdens je stage/afstuderen?
'Het openstaan voor nieuwe ideeën en de vrijheid in het uitwerken van deze ideeën. Als je iets wilt testen kan je dit gemakkelijk laten maken in de werkplaats, laten printen óf zelf maken.'

Inmiddels werkt Kevin als junior mechanical engineer bij DERO GROEP en is hij door zijn kennis van 3D printen 'Intern manager 3D printen'.

Solliciteren.

Ga jij voor het hoogst haalbare en bijt je je graag vast in een uitdagende afstudeeropdracht? Laat ons het weten door ons een sollicitatie te sturen.

Solliciteren?

Mail ons 
1. Je curriculum vitae
2. Een motivatie om bij ons te komen werken
3. Een globale omschrijving van jouw ideale afstudeeropdracht
4. Een korte omschrijving van een afgeronde opdracht waar je trots op bent

Adres

DERO GROEP
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
werkenbij@dero-groep.nl
www.dero-groep.nl

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen