Logistics.

Voor het automatiseren van post en pakketten hebben we diverse flexibele robotoplossingen die zorgen voor een snelle, nauwkeurige en veilige handling van goederen. Deze robotoplossingen kunnen standalone worden toegepast of als onderdeel van een totaaloplossing, inclusief interne transportsystemen, AGV’s, koppelingen met WMS en CMS. Wij regelen alles, van concept tot aftersales. We analyseren de behoefte, maken een automatiseringsplan en realiseren de bedachte oplossing.

We zijn een expert op het gebied van robotoplossingen voor de logistieke markt en leveren aan de volgende segmenten: post & parcel, e-commerce en warehousing.

DERO GROEP Cheese FrieslandCampina
DERO GROEP Robotics Keune
DERO GROEP Robotics Dominos
DERO GROEP Robotics Tanis
Convenience Hessing
DERO GROEP Robotics Mopabloem
DERO GROEP Robotics Teijin
Convenience Sandays
Convenience Borgesius
Convenience Vezet
DERO GROEP EndofLine Aviateur
DERO GROEP Robotics Aware
DERO GROEP Cheese Arla

Our updates.

Altijd op de hoogte van onze laatste innovaties!  Meld je aan voor onze mailing door hieronder je gegevens in te vullen.

All solutions.

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt. Door de synergie tussen onze disciplines leveren wij niet alleen standalone oplossingen maar integreren wij complete systemen voor productiebedrijven.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

Non-food solutions.

Het automatiseren van handling- en verpakkingsprocessen zit in ons DNA. Net als de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen. Daarom bieden we automatiseringsoplossingen op maat, vaak met toepassing van industriële robots. We streven naar optimale beheersbaarheid van proces en product voor betere en constante kwaliteit, verhoogde productiviteit, gegarandeerde output, lagere kosten en verbeterde arbeidsomstandigheden.

Van grondstof tot verzendklaar eindproduct: door onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van robots en automatisering kunnen wij samen met onze klanten de juiste oplossing uitdenken en realiseren voor een grote diversiteit aan producten in elke stap van het proces.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen