Verwerking.

De kaas uit de folie halen of ontkorsten? Geen probleem. Wij hebben innovatieve oplossingen op dit gebied. Ook voor het toevoeren van zowel foliekaas als natuurgerijpte kaas hebben wij een ruim aanbod aan oplossingen. Evenals voor het snijden, raspen en verpakken van kaas.

Naast de handling en verwerking van de kaas kunnen wij eveneens het complete logistieke transport van zowel de drager van de kaas (pallet, box, kist) als de kaas zelf verzorgen. 

Aanvoer.

Voor de toevoer van de kaas naar een verwerkingslijn of verpakkingslijn kunnen wij het transport van de drager, het opnemen en afleggen van de kaas richting verwerkingslijn als ook het transport van de kaas verzorgen. Wij kunnen alle soorten dragers en verpakkingsvormen verwerken, waarbij tevens gecombineerde oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

Ontfolieën.

Voor het ontfolieën van kazen hebben wij een verscheidenheid aan oplossingen. Wij kunnen diverse kaassoorten en afmetingen ontdoen van folie. Onze machines zijn geschikt voor bijna alle voorkomen foliesoorten.

Ontkorsten.

Om bij natuurkaas de korst van de kaas te verwijderen hebben wij een oplossing waarbij de korst wordt verwijdert door een schraper. Dit principe garandeert een minimale korstafname. Handling van de kaas in de machine geschiedt met behulp van een robot waardoor de machine zeer eenvoudig is en er minimale vervuiling optreedt. Nacontrole kan optioneel geschieden door toevoeging van een visionsysteem.

Toevoer slicer.

Toevoer van kaas aan de slicer geschiedt door een machine waarbij de manipulatie van de gedeelde kaas gedaan wordt door een robot. Nadat de kaas gedeeld is worden de stukken op gewenste positie gelegd. Het geheel heeft hierdoor een minimum aan componenten, is makkelijk te reinigen en voldoet aan de EHEDGE norm.

Raspen.

Onze rasplijn wordt gekenmerkt door een compacte opstelling, hygiënisch ontwerp en een minimum aan overgangen, waardoor vervuiling wordt tegengegaan.  De lijn is opgebouwd uit modules die door middel van twee transportbanen met elkaar worden verbonden.

Snijden.

Wij hebben diverse machines voor het versnijden van kaas, zoals delen in palen, plakken en porties of verdere verwerking tot snacks zoals sticks en/of blokjes.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
Bekijken
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen