Toevoer van kaas aan de slicer geschiedt door een machine waarbij de manipulatie van de gedeelde kaas gedaan wordt door een robot.
Nadat de kaas gedeeld is worden de stukken op gewenste positie gelegd. Het geheel heeft hierdoor een minimum aan componenten, is makkelijk te reinigen en voldoet aan de EHEDGE norm.
De keuze voor de benodigde slicertoevoermachine wordt bepaald door kaassoort, kaasformaat en de capaciteit. De machine is leverbaar voor rechthoek, grootblok, cheddarblok en rond en is leverbaar geschikt voor verschillende capaciteiten.
Door de trimmodule wordt de bovenzijde van de kaas op de gewenste hoogte gesneden. Optioneel kan tevens de breedte van de kaas op maat gesneden worden. De trimmodule kan worden toegevoegd aan de slicertoevoer.
Veelal wordt een slicertoevoermachine gecombineerd met een ontfoliemachine. Deze machines kunnen als separate machines of als gecombineerde machine worden geleverd. Aan de combinatie kunnen optioneel een trimmodule en/of uitsluismodule worden toegevoegd.
Met deze machine kunnen kazen gedeeld worden voor verdere verwerking. Toevoer van de kazen en afvoer van de stukken dient handmatig te geschieden.
Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.
Lees hier onze privacy policy.
// Mees Visser - Visser Kaas Huizen //
Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep (NL)
+31 252 622500
info@dero-groep.nl
Werken bij
Privacy statement
Disclaimer