Aanvoer.

Voor de toevoer van de kaas naar een verwerkingslijn of verpakkingslijn kunnen wij het transport van de drager, het opnemen en afleggen van de kaas richting verwerkingslijn als ook het transport van de kaas verzorgen.

Wij kunnen alle soorten dragers en verpakkingsvormen verwerken, waarbij tevens gecombineerde oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

Boxontlading.

Voor het van de box nemen van de kaas, om deze toe te voeren naar een verwerkingslijn, hebben wij tal van robotoplossingen voorhanden. De gewenste capaciteit, opstelling en type drager bepalen de keuze voor de juiste oplossing.

Depalletiseren.

Wij hebben oplossingen voor het van de pallet nemen van foliekaas, het depalletiseren en het uit de krat of doos nemen van de kaas inclusief het palletiseren van de lege kratten of afvoeren van de lege dozen.

Kistontladen.

Het automatisch ontladen van kaas direct uit kisten geschiedt met behulp van een robot. Wij hebben oplossingen voor een diversiteit aan kaas- en kist soorten en afmetingen.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen