Gezamelijke drive voor automatiseren.

14-11-2023

Bij Vergeer Holland in Bodegraven wordt de kaas volledig automatisch verwerkt, vanaf invoer tot op de pallet. Link Magazine schreef een mooi artikel over deze hypermoderne verwerkingslocatie en onze samenwerking met Vergeer Holland. 

"Vergeer Holland is één van de meest innovatieve kaasverwerkers ter wereld", vertelt Maro Dedel, CEO en founder van DERO GROEP. "Wij zijn dan ook heel trots op onze samenwerking met de familie Vergeer, die al ver teruggaat. En dat onze lijnen en machines onderdeel uitmaken van deze toekomstbestendige locatie van Vergeer Holland."

Link Magazine sprak met Vergeer Holland en toeleveranciers DERO GROEP en Viscon Group over Vergeer's maximaal geautomatiseerde kaasverwerkingslocatie in Bodegraven. Lees het artikel hier.

DERO GROEP NEWS VergeerKaas 02

De door DERO GROEP geleverde inslaglijn bij Vergeer Holland.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen