Gemoderniseerde kaasfabriek Madeta.

23-04-2021

Onlangs verwelkomden wij onze eerste klant in Tsjechië: Madeta. Na een initiële aanvraag voor het kistbeladen van Euroblok kazen, vertrouwde Madeta uiteindelijk meerdere opdrachten aan ons toe.

Madeta is de grootste melkverwerker van Tsjechië. Voor hun recent gemoderniseerde kaasfabriek in Planá nad Lu┼żnicí mochten wij een kistbelaadinstallatie en twee stand-alone machines leveren. 

Kistbelaadinstallatie
De kistbelaadinstallatie is een robotinstallatie voor het automatisch beladen van foliekaas in kisten. De kazen worden gedraaid, per laag geformeerd en in zijn geheel door de robotgrijper opgenomen en in de kist beladen. Ook plaatst deze grijper waar nodig multiplex platen in de kist.

Madeta heeft hierbij een primeur! Naast standaard Euroblok kazen belaadt deze installatie namelijk ook kaasbroodjes. De robot pakt hierbij 40 kazen tegelijk op.

Stand-alone machines
Voor het behandelen van kazen en het reinigen van planken hebben we een stand-alone plastificeerder en stand-alone plankenwasser aan Madeta geleverd. Deze plankenwasser onderscheidt zich door de toepassing van komborstels, welke in combinatie met de walsborstels zorgen voor een optimale reiniging van de planken.

Wij zijn trots dat Madeta volledig vertrouwen heeft in onze kennis en ervaring en ons daarom gelijk meerdere opdrachten verstrekte. 

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen