Komborstels plankenwasser.

19-08-2020

Een recente ontwikkeling op het gebied van plankenwassen is de SHW*300L; deze machine is geschikt voor het enkelzijdig wassen van kaasplanken. 

Door toenemende behoefte om planken intensiever te wassen is deze machine ontwikkeld. De machine bevat een combinatie van walsborstels en komborstels; de walsborstels zorgen in combinatie met reinigingsmiddeldosering voor een optimale wasfunctie en de komborstels voor een goede schrobfuntie . Daarna worden de planken met schoon water gespoeld en door een wisser droog getrokken.

De machine is leverbaar in een uitvoering voor plaatsing in een automatisch werkende lijn en als stand alone machine. Het aantal borstels in de machine is modulair opgebouwd, waardoor het aantal is te kiezen aan de hand van de toepassing en capaciteit. 

Inmiddels zijn er reeds twee van deze plankenwassers succesvol in bedrijf genomen en zijn er nog drie in productie en verkocht.

Inmiddels zijn er een aantal van deze boenders in bedrijf genomen en lopen er alweer een paar projecten waar we deze boender gaan toepassen.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

OVER ONS

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.