Plastificeren.

Door het behandelen van natuur gerijpte kaas met plasticcoating wordt deze beschermd tegen invloeden van buitenaf en wordt de indroging beperkt en de rijping bevordert. Ons leveringsprogramma omvat diverse standalone machines voor het aanbrengen van de coating en een grote diversiteit aan automatisch werkende lijnen voor het behandelen van kaas die op boxen wordt gerijpt.

Er is een grote verscheidenheid leverbaar, afhankelijk van gewenste functionaliteit en capaciteit.

Basis.

Voor het automatisch behandelen van kaas, het wassen van planken en het ontladen en beladen van boxen hebben wij een groot aantal standaard oplossingen voorhanden. De lijn kan afhankelijk van functionaliteit, benodigde capaciteit en beschikbare ruimte op maat worden geconfigureerd.

Hoge capaciteit.

Voor het verwerken van 600 - 800 planken/ uur (afhankelijk van plankmaat) hebben wij ook een passende oplossing. De configuratie van deze lijn kan afhankelijk van de gewenste functionaliteit worden samengesteld door een keuze te maken uit de diverse modules

Multifunctioneel.

Een robotbehandlingslijn kan dusdanig worden geconfigureerd dat deze geschikt wordt voor een veelheid aan functies, zoals bijvoorbeeld een combinatie van behandelen, planken reinigen, omboxen (kaas omzetten van externe naar interne box en vice versa) en of versieren.

Specials.

Naast 'standaard behandelingslijnen' leveren we ook speciale op maat samengestelde oplossingen voor het behandelen van bijvoorbeeld Edammers, broodkazen maar ook bijvoorbeeld voor het behandelen van schimmelkazen.

Standalone.

Voor het semi-automatisch coaten van kazen kan gekozen worden uit diverse standalone machines. Bij alle machines dient de kaas handmatig toe- en afgevoerd te worden. Het model, de afmetingen en de gewenste capaciteit zijn bepalend voor de keuze van het type machine. De PCM*3200 is tevens leverbaar in CIP uitvoering.

ELTEN/PCM*500

ELTEN/PCM*3000

ELTEN/PCM*3200

CIP.

Ten behoeve van het volautomatisch reinigen van de plastificeermachine is een separate CIP-unit nodig. Door de machine automatisch te reinigen met een loogoplossing worden plasticresten verwijderd en nagenoeg volledig opgelost. Er kan ook gekozen worden voor een reiniging op basis van een reeds aanwezige CIP voorziening.

ELTEN/CIP*1500

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen