Behandeling.

Onze oplossingen voor het behandelen van kazen en planken kunnen worden geleverd als totaaloplossing (behandellijnen met diverse capaciteiten) of als stand-alone machines. Wij hebben systemen voor diverse soorten behandeling: plastificeren, UVC behandeling, schmieren, borstelen, keren, paraffineren en omboxen. Tevens leveren wij plankenwas en desinfectiesystemen voor het reinigen van planken. Voor het versieren van kaas kunnen wij etiketeerders, banderolleerders of omroksystemen integreren in een behandelingslijn. 

Plastificeren.

Door het behandelen van natuur gerijpte kaas met plasticcoating wordt deze beschermd tegen invloeden van buitenaf en wordt de indroging beperkt en de rijping bevordert. Ons leveringsprogramma omvat diverse standalone machines voor het aanbrengen van de coating en een grote diversiteit aan automatisch werkende lijnen voor het behandelen van kaas die op boxen wordt gerijpt. Er is een grote verscheidenheid leverbaar, afhankelijk van gewenste functionaliteit en capaciteit.

Schmieren.

Voor de behandeling van Bergkaese bieden wij een scala aan automatische oplossingen voor het verwerken van kaas die op boxen wordt gerijpt. Er is een grote verscheidenheid leverbaar, afhankelijk van gewenste functionaliteit en capaciteit.

Parmezaan kaas borstelen in machine

Borstelen.

Indien kazen op boxen worden gerijpt kan de behandeling van Italiaanse kaassoorten volledig automatisch plaatsvinden. Voor het ontladen en beladen van boxen, het keren en borstelen (en desgewenst impregneren) en het reinigen van de planken hebben wij een automatische oplossing voorhanden. De lijn kan afhankelijk van functionaliteit, benodigde capaciteit en beschikbare ruimte op maat worden geconfigureerd. 

UVC.

Door behandeling met UVC wordt de groei van micro-organismen en virussen geremd waardoor een reductie van circa 90% op de hoeveelheid schimmels en gisten mogelijk is. Deze behandeling is toepasbaar op kaas direct uit de pekel, reeds behandelde kaas en op planken.

DERO GROEP Kaasbehandelen paraffineren met robots bij friesland campina steeenderen

Paraffineren.

Voor het beschermen of versieren van kaas middels paraffine hebben wij een groot aantal oplossingen voorhanden; ons leveringsprogramma omvat diverse standalone machines en een grote diversiteit aan automatisch werkende oplossingen. Keuze voor de gewenste oplossing wordt bepaald door het aantal gewenste kleuren/soorten, capaciteit en de gewenste mate van automatisering.

Versieren.

Voor het etiketteren en banderolleren of volledig omrokken van kaas kunnen wij betreffende apparatuur integreren is een behandelingslijn.

Planken wassen.

Voor het nat of droog reinigen van planken hebben we diverse plankenreinigingsmachines in het leveringsprogramma. Een deel kan zowel standalone oplossing of als module in een lijn geïntegreerd kan worden. Er zijn diverse mogelijkheden voorhanden: desinfecteren door middel van UVC en enkel-/ dubbelzijdig nat reinigen. De juiste keuze is afhankelijk van de gewenste intensiteit en capaciteit. In automatisch werkende behandelingslijnen kan tevens worden gekozen voor een systeem met twee separate wassers een inweekwasser en een naspoelwasser.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
Bekijken
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen