Paraffineren.

Voor het beschermen of versieren van kaas middels paraffine hebben wij een groot aantal oplossingen voorhanden; ons leveringsprogramma omvat diverse standalone machines en een grote diversiteit aan automatisch werkende oplossingen. Keuze voor de gewenste oplossing wordt bepaald door het aantal gewenste kleuren/soorten, capaciteit en de gewenste mate van automatisering.

Semiautomatisch paraffineren.

Voor het semiautomatisch paraffineren van kazen kan gekozen worden uit diverse standalone machines. Bij alle machines dient de kaas handmatig toe- en afgevoerd te worden. Het kaastype, de afmetingen van de kaas en de gewenste capaciteit zijn bepalend voor de keuze van het type machine. 

Volautomatisch paraffineren.

Voor het volautomatisch paraffineren van kazen hebben wij diverse lijnoplossingen voorhanden. Deze machines kunnen worden opgenomen in een kaasverwerkingslijn waarmee de kazen automatisch geparaffineerd worden. De geboden oplossing kan afhankelijk van kaastype, benodigde capaciteit en beschikbare ruimte op maat worden samengesteld, waarbij tevens de handling van de kazen na het paraffineren meegenomen kan worden.

Robot paraffineren.

Wordt er een systeem gezocht waarbij meerdere kleuren en/of lagen moeten worden aangebracht of een minimale onder dompeltijd gewenst is, dan biedt het paraffineren met behulp van een robot de uitkomst. Dit is een volautomatische werkend systeem voor het paraffineren van kazen, die op maat wordt samengesteld afhankelijk van kaastype, functionaliteit, benodigde capaciteit en beschikbare ruimte.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen