Voor één dag de baas.

11-02-2022

De 12-jarige Noelia en Hala waren een dag lang de baas van de DERO GROEP! Op donderdag 27 januari stond CEO Maro Dedel zijn stoel af aan deze 2 stoere meiden voor Baas van Morgen, een initiatief van non-profitorganisatie JINC.

Samen met het onderwijs en het bedrijfsleven geeft JINC kinderen die opgroeien in een omgeving met veel sociaaleconomische achterstand een kans op een betere toekomst. Tijdens Baas van Morgen ervaren honderden kinderen hoe het is om de baas te zijn. Ze leggen waardevolle contacten voor het leven en zien hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat. 

Zo mochten Noelia en Hala op 27 januari een dag de baas zijn bij de DERO GROEP. Ze werden door Maro opgehaald bij hun basisschool in Beverwijk en met wat gezonde spanning vertrokken ze richting Nieuw-Vennep. Tijdens de autorit konden de nieuwe bazen meteen aan het werk, want er stond een online meeting op de agenda. 

Maro overhandigt Noelia en Hala hun eigen visitekaartjes.

Eenmaal aangekomen in Nieuw-Vennep werden Noelia en Hala rondgeleid langs de verschillende afdelingen en namen de Bazen van Morgen alles goed in zich op. Hun eerste indrukken van het bedrijf? Een team dat voor elkaar zorgt, samen problemen oplost en waarbij iedereen lekker zichzelf is. En het is groot! Ook vinden de meiden het leuk om te zien hoe iedereen met de machines aan het werk is. 

De baas zijn is natuurlijk ook hard werken. Noelia en Hala hebben zich deze dag daarom beziggehouden met de vraag ‘Hoe kunnen we jongeren meer interesseren voor werken in de techniek en automatisering?’ Want niemand die deze vraag beter kan beantwoorden dan jongeren zelf. De meiden kwamen met een aantal goede ideeën en het was interessant om de belevingswereld van de volgende generatie te leren kennen. Een leerzame en inspirerende dag voor iedereen dus! 

Tijdens een rondleiding zien de Bazen van Morgen o.a. de watersnijmachine in actie.

Wil jij net als Noelia en Hala ervaren hoe het is om bij de DERO GROEP te werken? We hebben nog diverse openstaande vacatures!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen