Unieke kaasbehandelingslijn De Goey Kaas Holland.

16-07-2021

De Goey Kaas Holland in Woerden heeft met een nieuwe hoge capaciteit kaasbehandelingslijn met omboxfunctie een primeur! 

De Goey Kaas Holland heeft ruim 50 jaar ervaring in de behandeling van kaas. Met een in 2015 door DERO GROEP geleverde kaasbehandelingslijn en een multifunctionele robotlijn was het proces al volledig geautomatiseerd en nu is daar een 3e lijn aan toegevoegd.

Dit is een kaasbehandelingslijn met daarnaast een robotcel voor het invoeren en afleveren van kazen. De robot haalt de inkomende kaas uit de externe box, waarna de kaas naar de behandelingslijn wordt getransporteerd en de plank gereinigd wordt. Vervolgens wordt de kaas in de interne opslagbox beladen. Deze unieke combinatie levert een zeer hoge capaciteit op.

Wij zijn trots op dit mooie project en dat wij bij mogen dragen aan deze mijlpaal voor De Goey Kaas Holland waarmee zij hun groei en ambities kunnen verwezenlijken!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen