Succesvol project studenten Minor Smart Manufacturing & Robotics.

29-10-2021

Afgelopen weken ontwierpen 4 studenten van de Minor Smart Manufacturing & Robotics voor ons een toepassing voor het plaatsen van emmers met bloemen op een veilingkar en maakten zij hier een succesvol prototype van.

Tijdens de Minor Smart Manufacturing & Robotics leren studenten robots en vision te programmeren. Dit sluit perfect aan bij wat wij doen en we geven deze studenten dan ook graag de kans hun kennis in de praktijk toe te passen, waar wij vervolgens een werkend prototype voor terug krijgen. 

Eén van de opdrachten die wij beschikbaar hadden was het ontwerpen van een (modulaire) toepassing voor het plaatsen van emmers met tulpen op een veilingkar. Vier werktuigbouwkunde studenten van de Haagse Hogeschool te Delft beten zich vast in deze opdracht en niet zonder succes! Het prototype dat deze studenten bouwden vult de gehele veilingkar aaneensluitend met de gevulde emmers. Een Techman cobot met lift verplaatst de emmers en er wordt gebruik gemaakt van vision voor het herkennen van de tulphoogte.

De studenten Jelle, Daniel, Maarten en Arjan werkend aan hun prototype.

Uit dit veelbelovende prototype blijkt wel dat de studenten van de Minor Smart Manufacturing & Robotics de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen met ons delen. Bedankt Jelle, Daniel, Maarten en Arjan!

Klik hier voor meer informatie over dit project.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen