Samenwerking voor robotisering in bloemenverwerking.

23-06-2023

Vol trots kondigen wij onze nieuwe strategische samenwerking aan met Bercomex. Dit partnerschap heeft als doel de bloemen producerende en -verwerkende industrie verder te automatiseren met behulp van geavanceerde robotiseringsoplossingen.

Bercomex staat bekend om haar geavanceerde machines voor de bloemensector, die een naadloze en efficiënte sortering en verwerking van snijbloemen mogelijk maken. Door de krachten van Bercomex' technologische kennis en oplossingen op het gebied van bloemenverwerking te bundelen met onze expertise op het gebied van robotisering, biedt deze samenwerking aanzienlijke voordelen voor klanten. De bloemenindustrie zal profiteren van minder benodigde arbeid, toegang tot meer data, hogere productie tegen lagere kosten en een verbeterde kwaliteit van de eindproducten. 

DERO GROEP NEWS SamenwerkingBercomex 01

Van links naar rechts: Corstiaan Verbeek (Managing Director DERO GROEP), Björn Bierman (Manager Sales Invaro), Gerben Schouten (CEO Invaro), Maro Dedel (CEO DERO GROEP) en Jorn Dedel (Sales DERO GROEP).

Zowel Bercomex als DERO GROEP hebben een langetermijnvisie waarbij zij zich inzetten voor het bieden van arbeidsbesparende oplossingen in een industrie die traditioneel sterk afhankelijk is van handmatige (zware) arbeid. 

Met deze strategische samenwerking willen Bercomex en DERO GROEP gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de bloemenindustrie door zich te richten op het ontwikkelen van geavanceerde automatiseringsoplossingen die specifiek afgestemd zijn op de behoeften van de gebruikers. De gecombineerde expertise en ervaring van beide bedrijven zullen een solide basis vormen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die de concurrentiepositie van klanten zullen versterken. 

DERO GROEP NEWS SamenwerkingBercomex 02

De FlowerCollector was de eerste machine die we voor de bloemenindustrie ontwikkelden.

"De strategische samenwerking met DERO GROEP markeert een belangrijke mijlpaal voor Bercomex en de bloemenindustrie als geheel”, aldus Gerben Schouten, CEO van Bercomex. “Door onze technologische kennis te combineren met de expertise van DERO GROEP op het gebied van robotisering, streven we ernaar de bloemen producerende en -verwerkende industrie verder te automatiseren. We zijn vastberaden om samen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en een toonaangevende rol te spelen in het creëren van een efficiëntere en geautomatiseerde toekomst voor de bloemensector."

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen