FlowerCollector.

21-09-2020

Vorig jaar hebben wij de FlowerCollector het gehele seizoen getest bij een tulpenkweker bij ons in de Haarlemmermeer. De FlowerCollector is een robotoplossing, die aan het einde van de lijn de bossen tulpen opvangt en in een emmer plaatst. De machine kan tot 4600 bossen/uur verwerken. In 2020 hebben wij deze machine doorontwikkeld en inmiddels zijn er een viertal cellen operationeel. 

Ook hebben wij reeds succesvolle testen gedaan voor rozen en andere bloemsoorten zullen binnenkort volgen. Met deze ontwikkeling begeeft de DERO GROEP zich in een nieuwe sector waar vanwege veel manuele arbeid behoefte is aan automatisering en robotisering.

De FlowerCollector is een gepatenteerde oplossing.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen