Samenwerking met vision AI specialist Fizyr.

23-04-2024

We gaan een strategische samenwerking aan met Fizyr, leverancier van vision AI voor robotsystemen. Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal in de gezamelijke ambitie om complexe en variabele taken binnen de voedingsindustrie en logistiek op efficiënte wijze te automatiseren.

Om onze klanten de beste automatiseringsoplossingen te bieden, werken we samen met verschillende partners. Fizyr biedt systeem- en robotintegrators toonaangevende vision AI en andere middelen die nodig zijn om de meest ingewikkelde taken in dynamische omgevingen te automatiseren. Door samen te werken kunnen we baanbrekende innovaties op het gebied van productieautomatisering op maat realiseren.

"De samenwerking tussen Fizyr en DERO GROEP is niet alleen een stap voorwaarts voor beide bedrijven, maar ook een sprong in de richting van de toekomst van robotautomatisering in de voedselverwerkende, supply chain- en logistieke sectoren, en belooft operaties slimmer, sneller en efficiënter te maken," aldus Ken Fleming, CEO van Fizyr. "De geschiedenis van DERO GROEP op het gebied van innovatie en expertise in robotica en automatisering sluit perfect aan bij de missie van Fizyr om de mogelijkheden en prestaties van robots te verbeteren."

Met de geavanceerde vision AI van Fizyr kunnen robotcapaciteiten worden gemaximaliseerd.

Fizyr Partner Program

De samenwerking tussen Fizyr en DERO GROEP volgt op de recente introductie van het Fizyr Partner Program, waarmee integrators optimaal kunnen profiteren van de exponentiële groei die in het verschiet ligt. Onderzoek van Interact Analysis voorspelt dat de markt voor robot-picking in 2030 $6,8 miljard waard zal zijn, tegenover $236 miljoen in 2022. 

"Voedselverwerkende en logistieke bedrijven ervaren een hoge druk op hun verwerkingscapaciteit, naast een tekort aan arbeidskrachten en stijgende kosten. Automatisering kan deze druk verlichten en tegelijkertijd de productie verhogen en de kosten verlagen," aldus Maro Dedel, CEO van DERO GROEP. "De geavanceerde computer vision van Fizyr is de perfecte aanvulling op onze bestaande robotica-oplossingen."

Logo Fizyr Partner Program with shaking hands

Onlangs lanceerde Fizyr een partnerprogramma om samen met toonaangevende integrators oplossingen te kunnen ontwikkelen.

Game-changer

Fizyr's aanpak van supervised machine learning, met cascade learning, is een game-changer in de industrie. Deze methode stroomlijnt en versnelt robotprestaties en vermindert het typische foutenpercentage van 3-20% bij taken met een hoge variabiliteit drastisch. Met succespercentages in volledig ontwikkelde toepassingen van 99,99% zorgt de technologie van Fizyr ervoor dat robotfouten een zeldzaamheid zijn en vaak maar één keer per 10.000 picks voorkomen.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen