Opening Plus One Robotics in Nederland.

28-04-2022

Op donderdag 21 april waren wij aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe vestiging van Plus One Robotics in Nederland. In hun Customer Experience Center konden bezoekers onze demo opstelling voor automatische aanvoer naar sorteermachines bekijken.

Het Amerikaanse Plus One Robotics maakt vision software en deze nieuwe vestiging in IJsselstein is hun eerste locatie in Europa. Ze hebben een unieke benadering van de samenwerking tussen mens en robot en met hun software voor (logistieke) robots spelen ze goed in op de groeiende vraag naar automatisering in de e-commerce sector. Wij zijn dan ook trotse partner van Plus One Robotics!

Onze demo opstelling voor automatische aanvoer naar een sorteermachine.

Naast kantoorruimte heeft de nieuwe locatie van Plus One Robotics ook een groot Customer Experience Center. Voor de officiële opening plaatsten wij hier een demo opstelling voor automatische aanvoer naar sorteermachines. Met de AI-gestuurde vision software van Plus One Robotics worden onbekende post en pakketjes geïdentificeerd en een robot belaadt deze vervolgens één voor één in een sorter.

Dankzij de software van Plus One Robotics kan één operator vanaf elke locatie vele robots kan aansturen. De operator kan zelf aangeven welk pakket er opgepakt moet worden als het systeem er geen kan identificeren en daardoor kan de robot binnen enkele seconden weer verder werken. Door machine learning worden de prestaties van het systeem bovendien steeds beter.

Op afstand eenvoudig de robot aansturen.

Veel verschillende partijen hebben tijdens de opening van Plus One Robotics onze demo opstelling kunnen bekijken. “We hebben hard gewerkt aan een gave demo en de bezoekers waren erg onder de indruk”, aldus onze robotprogrammeur Pablo. Wij kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking. Welkom in Europa Plus One Robotics!

Klik hier voor meer informatie over Plus One Robotics.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen