Open innovatie dagen.

13-04-2021

Tijdens onze open innovatie dagen van 28 april t/m 6 mei 2021 presenteren wij (online) twee unieke oplossingen voor de sandwich- en belegde broodjes industrie. Maak kennis met onze splinternieuwe brood ontstapelaar en kleinbrood snijmachine.

Ben je geïnteresseerd in een presentatie van (een van) de onderstaande oplossingen of wil je meer weten over onze andere convenience oplossingen? Meld je aan voor een (online) bezoek tijdens de open innovatie dagen van 28 april t/m 6 mei 2021 in Joure.

DERO GROEP levert onder meer complete productielijnen en standalone machines voor het opmaken van onder meer baguettes, bolletjes, pistoletjes, croissants en sandwiches. Onlangs ontwikkelden wij twee nieuwe modules/machines:

Onze gepatenteerde brood ontstapelaar

Kleinbrood snijmachine
Dit innovatieve snij-concept is uitermate flexibel en geschikt voor het op hoge snelheid opensnijden en openvouwen van kleinbrood. De machine is geschikt voor een grote verscheidenheid aan kleinbroodsoorten (o.a. pistolets, bolletjes en croissants).

Brood ontstapelaar
Door de combinatie van speciale separatiewielen en een beweegbaar aanvoermagazijn worden sneetjes brood op de juiste steek aangevoerd zonder te beschadigen. De machine is geschikt voor een grote verscheidenheid aan broodsoorten (ook brood met vezels).

Ons innovatieve snij-concept voor kleinbrood

(online) Presentatie
Ben je geïnteresseerd in een presentatie van (een van) de bovenstaande oplossingen of wil je meer weten over onze andere convenience oplossingen? Meld je aan voor een (online) bezoek tijdens de open innovatie dagen van 28 april t/m 6 mei 2021 in Joure.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen