Mijlpaal: 50e slicertoevoer geleverd.

09-12-2021

Onlangs leverden wij onze 50e slicertoevoer ELTEN/SLF*160S, bestemd voor Flanders Food Productions! 

Flanders Food Productions is een vooruitstrevend kaasverpakkingsbedrijf uit België en in hun moderne machinepark hebben zij al vijf van onze slicertoevoermachines tot volle tevredenheid in gebruik. Gezien de ambities van Flanders Food Productions zal de nieuwste aanwinst zeker niet de laatste zijn!

Ook veel andere klanten kozen afgelopen jaren voor onze slicertoevoer, waarbij een robot de gedeelde kaas op de juiste positie legt. Door te blijven innoveren hebben we deze machine ontwikkeld tot een zeer stabiel en bijzonder nauwkeurig toevoersysteem waarbij hygiëne en eenvoud voorop staan. 

De grote flexibiliteit in mogelijke delingen, groeperingen voor de slicer en verwerkbare kaassoorten maken de slicertoevoer tot een succes voor onze klanten en we zijn dan ook trots dat wij inmiddels al 50 van deze machines mochten plaatsen in binnen- en buitenland!

Onze 50e slicertoevoer is geleverd aan trouwe klant Flanders Food Productions.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen