Jongeren enthousiast maken voor de techniek.

13-03-2023

Afgelopen vrijdag namen wij deel aan Techniek Tastbaar, een evenement om jongeren kennis laten maken met en te enthousiasmeren voor de techniek. Een intensieve maar zeer geslaagde dag!

Techniek Tastbaar wordt georganiseerd door ROC Friese Poort Sneek, waarbij jongeren een dynamische presentatie krijgen van de mogelijkheden van de techniek met doe-activiteiten, informatie over studies, beroepen en carrièremogelijkheden. Samen met zo’n 50 andere bedrijven hebben wij deze dag de verschillende werelden van techniek gepresenteerd aan zo’n 1.800 leerlingen. Zo konden de leerlingen onder andere met een VR-bril door een kaasfabriek - gevuld met onze machines - lopen en zelf handmatig een cobot programmeren. Ook was er veel belangstelling voor de door onze collega Chris meegenomen stoommachine. Het was een intensieve dag, maar door het enthousiasme van de leerlingen was dit prima te doen.

Heb jij of jouw kind vragen over werken in de techniek? Dan mag je altijd contact met ons opnemen!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen