Gouda Cheese Awards 2022.

16-09-2022

Op donderdag 15 september werd tijdens de finale van de Gouda Cheese Awards 2022 op de Goudse Kaasmarkt de lekkerste kaas van Nederland gekozen. Wij sponsoren deze wedstrijd en ook onze oplossingen dragen al jaren hun steentje bij aan de prijswinnende kazen!

De Gouda Cheese Awards is een belangrijke kaaswedstrijd in Nederland waarbij consumenten de kazen proeven en beoordelen. Dit jaar werden de lekkerste kazen in de categorieën Gouda 48+ jong en Gouda light belegen gekozen. Alle inzendingen werden begin september blind geproefd door consumentenpanels en slechts drie finalisten per categorie gingen door naar de eindfinale in Gouda. 

© 2022 Gouda Cheese Awards

Op 15 september werd op de Goudse Kaasmarkt de doorslaggevende beoordeling gegeven door een VIP-jury bestaande uit de Goudse burgemeester Pieter Verhoeve, Meesterkok Rudolph van Veen en culinair journalist Myra Madeleine. Op een groot podium proefden en keurden zij onder toeziend oog van het publiek de zes genomineerde kazen.

In de categorie Goudse 48+ jong is ’t Kaaslokaal van CONO Kaasmakers tot winnaar uitgeroepen. Het zilver was voor Gouda Jong Gerkesklooster van Royal FrieslandCampina en Zaanlander van Albert Heijn kreeg brons. In de categorie Gouda light belegen won Uniekaas 30+ Belegen van Uniekaas Holland. Hier ging het zilver naar Blesckens Finest 30+ van Zuivelfabriek De Graafstroom en brons naar Milner Belegen van Royal FrieslandCampina. Deze kazen mogen een jaar lang het predicaat ‘lekkerste kaas van Nederland’ dragen.

Alle prijswinnende kazen zijn op enig moment in het productieproces behandeld en/of verwerkt door een van onze lijnen. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op en wij feliciteren alle winnaars van harte met hun prijswinnende kaas!

Een impressie van de Gouda Cheese Awards.

Klik hier voor meer informatie over de Gouda Cheese Awards.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen