Expertsessie nlgroeit bij DERO GROEP.

17-05-2024

Gisteren organiseerde nlgroeit een expertsessie over het belang van een Raad van Advies bij ons. Maro Dedel, CEO en oprichter van DERO GROEP, deelde hier zijn kennis en persoonlijke ervaringen over het opzetten van een Raad van Advies.

Om ondernemers verder te helpen organiseert nlgroeit o.a. diverse events, waaronder deze expertsessie over een Raad van Advies. Onder de slogan 'Wie houdt jou scherp?' deelde Maro samen met Jan-Willem Onink van CEO Capabel waardevolle inzichten tijdens dit event.

Jan-Willem benadrukte het belang van een Raad van Advies (RvA) als een groep objectieve en onafhankelijke vertrouwenspersonen die de directie helpt om strategische en tactische kwesties aan te pakken. Daarnaast benadrukte Maro het belang van het zorgvuldig selecteren van RvA-leden op basis van de competenties die nodig zijn om de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Zijn tips omvatten het inrichten van de RvA met mensen die zelf de klappen van de zweep kennen, en dus ook hun gemaakte fouten delen met je.

Daarnaast kregen de deelnemers een rondleiding door ons bedrijf en waren er tijdens het evenement ook boeiende rondetafelgesprekken, waar deelnemers ervaringen konden delen en advies konden krijgen van inspiratoren en moderatoren.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen