Een dag samen met de baas op stap.

03-03-2023

Wie zijn we als bedrijf? Waar komen we vandaan en wat is onze gezamenlijke DRIVE? Niemand die beter antwoord op deze vragen kan geven dan Maro Dedel, CEO en oprichter van de DERO GROEP. Daarom is afgelopen jaar de BOSS-dag in het leven geroepen!

Tijdens een BOSS-dag neemt Maro een groepje collega’s mee op pad naar 1 of meerdere klanten. Zo kan iedereen zelf beleven wat wij bij onze klanten hebben gerealiseerd, aangevuld met verhalen over en van onze klanten. “Samen gaan we op zoek naar ons DNA, waar we vandaan komen, wat we gedaan hebben en waar we vandaag staan”, aldus Maro. “Ik treed op als soort gids en vertel verhalen en achtergronden; over onszelf, over de klant en over de techniek.” 

Afgelopen week vond alweer de 3e BOSS-dag plaats. De dag begon bij Tanis in Oosterhout. Deze Nederlandse machinebouwer maakt complete productielijnen voor gummy- en jellysnoepjes en wij hebben inmiddels al zo’n 50 robots met grijpers aan Tanis mogen leveren! In de hal stond een geheel opgebouwde installatie voor het produceren van in zetmeel gegoten snoepjes. Onze collega Jacomijn vertelt: “Na een korte introductie van Maro kregen we een rondleiding van Tanis met uitleg en een demonstratie van de machine. Heel gaaf om de gehele installatie te zien met alle onderdelen, waaronder onze robots voor het stapelen en ontstapelen van trays bij de gietlijn.”

Daarna vervolgde de reis zich naar Meerkerk. Bij kaasfamilie Vandersterre hebben wij door de jaren heen meerdere lijnen voor het behandelen en omboxen van kaas geplaatst. Maro gaf hier zelf de rondleiding en vertelde vol passie over de geschiedenis van de DERO GROEP, de relatie met Vandersterre en de projecten in Meerkerk. “Samen met de uitleg van Maro geven deze verschillende installaties mooi de groei en ontwikkeling van de machines van DERO GROEP door de jaren heen weer”, licht Jacomijn toe.

Na een lekkere lunch onderweg werd de dag afgesloten met een bezoekje aan een van onze eerste pickercellen met Delta robots. “Het was een leuke en leerzame dag waarbij het mooi is te zien hoeveel de machines van de DERO GROEP zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en dat samenwerken met andere bedrijven tot mooie resultaten leidt!”, aldus Jacomijn. “De belangrijkste boodschap vandaag? Luister altijd goed naar de klant, naar wat zij willen en hoe hun processen in elkaar steken”, vult collega Kirsten aan. “Daar worden onze machines én wij zelf steeds beter van!”

Wil jij ook een keer mee met een BOSS-dag? We hebben nog diverse openstaande vacatures. Kijk snel of er iets bij jou past, solliciteer direct en misschien zien we jou dan wel op de volgende BOSS-dag!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen