Demonstratie ontkorstmachine rechthoekige kaas.

05-10-2021

In week 42 demonstreren wij onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor rechthoekige kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep. Meld je nu aan voor een bezoek! 

Na het succes van onze ontkorstmachine voor ronde kaas presenteren wij nu onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor rechthoekige kaas. Ook deze machine kan kazen van verschillende types, leeftijden en hardheden ontkorsten voor o.a. verdere verwerking in uw snijlijn. 
 
Door gebruik te maken van meervoudige schrapers in combinatie met twee Stäubli robots realiseren we een stabiele machine met een hoge output van 2 kazen per minuut.

Een preview van onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor rechthoekige kaas.

Wil je onze ontkorstmachine zelf in actie zien? 
In week 42 demonstreren we deze machine voor rechthoekige kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep en tijdens een online presentatie via Zoom. Meld je nu aan voor een (digitaal) bezoek!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen