Demonstratie FlowerCollector.

04-11-2022

Van 9 t/m 11 november 2022 demonsteren wij onze volautomatische FlowerCollector op onze locatie in Nieuw-Vennep. Wil je deze robotoplossing voor het opvangen en in een emmer plaatsen van bossen bloemen zelf in actie zien? Meld je aan voor een bezoek!

Wil je de handling aan het einde van een bloemenlijn automatiseren? DERO GROEP levert gerobotiseerde oplossingen voor het end-of-line proces. 

Naast de FlowerCollector bieden we bijvoorbeeld ook de FlowerBucket in Box om emmers met bossen/boeketten in dozen te plaatsen. Daarnaast hebben we diverse oplossingen voor het afhandelen en op pallets plaatsen van dozen, waarbij we bestaande en nieuwe apparatuur zoals strappers, doosopzetters, etc. kunnen integreren. Met deze compacte en robuuste oplossingen wordt de continuïteit gegarandeerd en wordt er bespaard op arbeidskosten.

Wil je onze FlowerCollector zelf in actie zien?
De FlowerCollector is doorontwikkeld en is naast tulpen inmiddels geschikt voor allerhande bloemsoorten en boeketten. Tijdens de IFTF verwelkomen we je graag op steenworp afstand van het beursgebouw bij ons in Nieuw-Vennep, waar we deze machine live demonstreren en we de overige oplossingen graag toelichten. Meld je nu aan voor een bezoek!

De FlowerCollector en FlowerBucket in Box voor het handlen van bloemen.

PS
Als je op deze data niet kan, neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs om meer te vertellen over onze oplossingen op het gebied van bloemhandling!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen