Demonstratie behandelingslijn en perslijn.

04-04-2023

De komende weken verwelkomen we je graag op onze locatie in Joure, waar je onze nieuwe behandelingslijn voor bergkazen en een weivaten-perslijn met kleine voetprint kan bekijken. Meld je nu aan voor een bezoek!

In onze werkplaats in Joure staan momenteel twee indrukwekkende nieuwe lijnen opgebouwd en wij nodigen je graag uit om deze te bezoeken.

Behandelingslijn voor bergkazen 
Voor het schmieren van bergkazen werken wij momenteel aan onze grootste en meest complexe behandelingslijn ooit. Compleet met in- en uitslag kan deze volautomatische lijn meerdere kaasformaten verwerken: rond, rechthoekig en langvormig. Ook is veel aandacht besteed aan de reinigbaarheid.

Perslijn met kleine voetprint op basis van het weivaten systeem 
Verder werken we aan een perslijn voor Goudse en Cheddar kaas. Deze lijn is gebaseerd op het weivaten systeem, waarmee de wei wordt opgevangen en niet versleept. Dit droge systeem maakt reiniging voor een groot deel overbodig en is daarmee uitermate geschikt om de persen te stapelen. Dit resulteert in een concept met minimale voetprint en perswei-kwaliteit voordeel.

Wij laten deze lijnen de komende weken graag zien op onze locatie in Joure. Meld je nu aan voor een bezoek en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.

De behandelingslijn voor bergkazen met in- en uitslag.

De weivaten-perslijn met gestapelde persen.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen