Bezoek ons op de Parcel+Post Expo 2023.

08-09-2023

Ontdek onze automatiseringsoplossingen voor e-commerce logistiek tijdens de Parcel+Post Expo 2023! De pakketinvoercel zal één van de robotoplossingen zijn die je op onze gezamelijke stand met YASKAWA (#12.602) in actie kan zien.

Deze high-speed oplossing met YASKAWA robot en AI-ondersteunde vision software maakt het mogelijk om gemengde pakketten, zakken en producten uit de pakketstroom te pakken en op een transportband te plaatsen. Op de Parcel+Post Expo vertellen we graag meer over deze oplossing en andere automatiseringsmogelijkheden.

Verder zal op woensdag 25 oktober om 11:20 uur onze collega Jan-Peter Mollema samen met Eddie Mennen van Yaskawa Benelux op het Innovation Forum spreken over de rol van robotica in de logistiek. Mis het niet als je inzicht wilt krijgen in de meest veelbelovende toepassingen en ontwikkelingen in robotica in combinatie met AI vision systemen!

De Parcel+Post Expo vindt plaats op 24, 25 en 26 oktober in de RAI Amsterdam. Registreer je hier voor gratis toegang. Tot dan!

DERO GROEP LOGISTICS ParcelInduction 02

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen