Bezoek ons op de Anuga FoodTec 2024.

26-02-2024

Kom langs op de Anuga FoodTec in Keulen van 19 t/m 22 maart voor een lekkere kop koffie en verken samen met ons de toekomst van voedselverwerking!

Dit jaar draait alles om persoonlijke ontmoetingen en inspirerende gesprekken. Bezoek onze stand voor een goede kop koffie en een boeiende presentatie over onze vele mogelijkheden voor de kaasindustrie, met onder andere nieuwe ontwikkelingen in de verwerking van Emmentaler kaas en een nieuw ontwikkeld vision systeem voor detectie van schimmel en folies.

DERO GROEP NEWS Anuga2024 03

Ook tonen we onze nieuwste ontwikkelingen en productportfolio uitbreidingen voor de convenience industrie, zoals innovatieve (robot)oplossingen voor avocado’s en maaltijdsalades en de standaardisatie van onze modules voor de productie van sandwiches, wraps en panini’s, en vertellen we graag meer over onze internationale samenwerking met Weber voor kaasverwerking- en conveniencelijnen.

Wij verwelkomen je graag in hal 4.1, stand A050 B051!

PS
Nog geen tickets voor de Anuga? Laat het even weten en dan sturen wij je een code voor gratis toegang.

DERO GROEP NEWS Anuga2024 01

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen