Samenwerking met Weber Food Technology.

23-01-2024

Weber Food Technology en DERO GROEP combineren hun ruime ervaring en expertise. Om klanten in de voedingsindustrie wereldwijd een uitgebreider oplossingsportfolio te kunnen bieden, zijn de bedrijven een strategische samenwerking aangegaan.

Weber levert complete oplossingen en staat voor innovatie en kwaliteit in de voedselverwerking. Hun expertise en oplossingen vormen een perfecte uitbreiding op die van DERO GROEP. "Onze klanten zullen aanzienlijk profiteren van deze samenwerking, omdat we hen in de toekomst nog uitgebreidere oplossingen kunnen bieden voor het verwerken en verpakken van hun producten. Als onderdeel van deze samenwerking zullen DERO GROEP en Weber gezamenlijk OEM-producten ontwikkelen voor handling, folie verwijderen en delen van kaas voor Weber," aldus Jörg Schmeiser, Chief Business Development & Innovation Officer bij Weber. 

DERO GROEP NEWS Weber

Dat dit partnerschap vruchtbaar zal zijn, bewijzen de vele succesvolle klantprojecten die Weber en DERO GROEP in het verleden al samen hebben gerealiseerd. Vooral de gedeelde passie om altijd de beste oplossingen voor klanten te vinden is een drijfveer die beide familiebedrijven verenigt en waar voedselverwerkende bedrijven wereldwijd van zullen profiteren in de toekomst.

"In een wereld waarin middelen met de dag schaarser worden, is het bundelen van onze krachten niet alleen zinvol voor beide bedrijven, maar vooral ook voor onze klanten. Met deze samenwerking willen we toegevoegde waarde en innovatieve oplossingen bieden om in te spelen op de veranderende behoeften van onze gezamenlijke klanten", benadrukt Richard Bouma, Managing Director van DERO GROEP Joure. "Ik kijk ernaar uit om samen te werken en gezamenlijk mooie successen te behalen!"

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen