Automatica 2023.

21-06-2023

Ontdek onze pakketinvoercel tijdens automatica 2023! Deze high-speed oplossing met YASKAWA robot en AI-ondersteunde vision software van Plus One Robotics maakt het mogelijk om gemengde pakketten, zakken en producten uit de pakketstroom te pakken en op een transportband te plaatsen.

Automatica 2023 vindt plaats van 27 t/m 30 juni in München. Onze collega's Jan-Peter Mollema en Tom van der Meer zullen aanwezig zijn op Yaskawa's stand #B6.502 en vertellen graag meer over deze oplossing. Tot dan!

DERO GROEP NEWS ParcelInduction 01

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen