Voorgesneden groente inpakcel.

21-12-2023

Voorgesneden sla en groente zijn niet meer weg te denken uit de supermarkt en het assortiment wordt steeds groter. Onze nieuwe inpakcel maakt het mogelijk om deze vele verschillende producten snel en volautomatisch in dozen en kratten te verpakken.

Bij het ontwerpen van deze pickercel waren er verschillende uitdagingen. Niet alleen is er een grote variatie aan producten, maar deze moeten ook in verschillende soorten kratten worden geplaatst. Daarnaast moet de machine op een minimaal vloeroppervlak passen. Met 2 delta robots en een innovatief transportsysteem voor de kratten is het ons gelukt om een efficiënte en compacte oplossing te ontwikkelen.

DERO GROEP INNOVATIONS VegetablesPicker 01

Dankzij custom-made grijpers kunnen de robots een breed scala aan producten handelen en deze in elk gewenst patroon in de diverse kratten plaatsen. De grijpers zijn eenvoudig te wisselen, waardoor snel overgeschakeld kan worden naar een ander product.

Bovendien hebben we een gebruiksvriendelijke interface ontworpen, waarmee operators zelf recepten kunnen samenstellen. De operator hoeft alleen maar de product- en kratparameters in te voeren en dan bepalen de robots zelf de snelheid, het inlegpatroon en de pick-and-place parameters. Nieuwe producten zijn dus altijd eenvoudig toe te voegen!

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen