Verstelbare zijtrimmessen slicertoevoer.

21-01-2021

We hebben een oplossing ontwikkeld om de zijtrimmessen in onze slicertoevoer (SLF) automatisch te verstellen. Voorheen zaten de messen vast in het snijraam, nu hebben we een concept waarbij de messen zich automatisch aanpassen na inmeting van de kaas.

Tot op heden monteerden we de messen op een vaste positie in het snijraam. Vanuit de markt kregen wij de vraag of wij een systeem konden ontwikkelen waarmee de zijtrim traploos instelbaar gemaakt kon worden om zodoende minder snijverlies te hebben. We hebben een oplossing ontwikkeld waarbij per kaas de maat van de zijtrimmessen automatisch wordt aangepast, aan de hand van de inmeting van de kaas. Hierbij wordt voor de aandrijving gebruik gemaakt van de reeds aanwezige motor van de hoogteverstelling waardoor we met minimale middelen en een lage investering een mooie upgrade kunnen realiseren voor onze klanten. 

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen