Robot sandwich handling.

24-11-2023

Wij hebben een unieke robotgrijper ontwikkeld om rijkelijk belegde sandwich-helften op te pakken, zonder verspilling op elkaar te stapelen en af te leggen op verschillende locaties.

Dit volautomatische robotsysteem stapelt matching halves. Zodoende realiseren wij de meest ideale verdeling van ingrediënten – en dus gewicht! – binnen iedere verpakking. Aan de basis van deze ontwikkeling staan onze jarenlange kennis en ervaring binnen de DERO GROEP specialismes: convenience en robotica. Deze innovatie is dus doorontwikkeld op basis van bewezen technieken. Hierdoor wordt de ideale balans geboden tussen performance en betrouwbaarheid.

De dubbele robotgrijper met ingebouwde rotatieunit.

In het kader van flexibiliteit kunnen de sandwiches worden opgepakt vanaf 2 verschillende locaties en kan de gebruiker kiezen om de gestapelde sandwich-helften naar een dieptrek- of kartonverpakkingsmachine te sturen. Zowel de toegepaste Staübli-robot als de robotgrijper zijn nat reinigbaar en hierdoor uitermate geschikt voor high-care productieruimtes, waar korte omsteltijden van essentieel belang zijn.

Deze robot met grijper en soortgelijke robotsystemen kunnen zowel in nieuwe- als bestaande sandwichlijnen worden toegepast. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen