Broodontstapelaar.

23-04-2020

Er is hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw type broodontstapelaar. Een broodontstapelaar zorgt ervoor dat losse sneetjes brood van hele gesneden broden worden gepakt om ze vervolgens aan een sandwichlijn toe te voeren, waar ze worden belegd en gesneden. 

We hebben een prototype gebouwd om duurtesten te kunnen gaan doen. Dit prototype is een 2-baans uitvoering, wat wil zeggen dat hij steeds twee sneetjes brood naast elkaar aflevert. De machine is zo ontworpen dat hij ook als 4- of als 6-baans variant gebouwd kan worden. 

Het grote verschil van onze ontwikkeling ten opzichte van bestaande machines is dat onze machine om kan gaan met “slappe sneetjes” en met brood waarbij de vezels van de sneetjes in elkaar haken. Het geheim van deze machine zit in een principe waar we patent op hebben.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen