Blokjessnijmachine.

19-05-2022

De vraag naar gemaksvoedsel blijft toenemen en zo worden ook blokjes kaas in variërende afmetingen en van verschillende kaassoorten steeds populairder. Daarom hebben wij de ELTEN/CCM*1000 ontworpen voor het volautomatisch snijden van grote hoeveelheden kaasblokjes.

De compacte blokjessnijmachine verwerkt kazen van allerlei verschillende soorten, vormen en afmetingen tot blokjes in de gewenste grootte.  Door de dubbele uitvoering kan deze blokjessnijmachine tot wel 900 kg blokjes per uur produceren!

De ELTEN/CCM*1000 blokjessnijmachine met draadraam.

Voor deze machine hebben wij 2 verschillende snijramen ontwikkeld. Afhankelijk van de leeftijd van de kaas worden de blokjes met een draadraam of met een uniek, in eigen huis geproduceerd mesraam gesneden. Door meting van de kaas wordt deze optimaal tot blokjes verwerkt met een minimale hoeveelheid uitval.

Natuurlijk voldoet de machine aan de laatste hygiënische eisen. Ook blinkt de blokjessnijmachine uit in eenvoud en zijn de formaataanpassingen snel en zonder gereedschap uit te voeren.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen