Handling.

Ook op het gebied van interne logistiek hebben wij ruimschoots ervaring en kennis. Behalve de toe- en afvoer van kaas rondom verwerkingslijnen en verpakkingslijnen hebben wij ook systemen voor het ontladen en beladen van alle soorten dragers: rekken, kisten, kratten, pallets. Tevens behoort intern transport via transportbanen, liften en/of AGV’s tot onze leveringsmogelijkheden. 

Boxontlading.

Voor het van de box nemen van de kaas om deze toe te voeren naar een verwerkingslijn, verpakkingslijn of te beladen op een andere drager hebben wij een grote verscheidenheid aan oplossingen voorhanden. 

Depalletiseren.

Wij leveren oplossingen voor het ontstapelen van pallets met kaas om deze toe te voeren naar een verwerkingslijn, een verpakkingslijn of om te stapelen. Dit omvat losse (folie)kaas of kaas in een drager. Indien de kaas in krat of doos zit wordt deze tevens uit de drager genomen, de kaas afgevoerd en de lege dragers worden gestapeld of afgevoerd.

Kistontlading.

Het automatisch ontladen van kaas direct uit kisten geschiedt met behulp van een robot. Wij hebben oplossingen voor een diversiteit aan kaas- en kistsoorten en afmetingen.

Boxbelading.

Of het nu gaat om beladen van kaas vanuit de productie, bij het behandelen of bij het overzetten op een andere box, wij hebben een zeer ruime ervaring op al deze toepassingen.

Palletiseren.

Wij beladen zowel losse kaas als kaas verpakt in doos of krat op pallets. Ook zijn combinaties mogelijk met het beladen van de kaas in de omverpakking.

Kistbeladen.

Voor het beladen van foliekaas in kisten worden de kazen per laag geformeerd en in zijn geheel opgenomen en in de kist beladen. Hierbij kunnen we, ten einde de vorm van de kaas te behouden voor verdere verwerking, de kaas met minimale ruimte rondom de kaas in de kisten beladen. Dit voorkomt uitzetten van de kaas en daardoor verlies bij verdere verwerking.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen