Zilveren jubileum – gouden relatie met Visser Kaas.

04-06-2021

Eén van onze eerste klanten was Visser Kaas in Huizen. De bijzondere relatie tussen Visser Kaas en DERO GROEP begon zo’n 25 jaar geleden met de eerste robotkaasbehandelingslijn en sindsdien zijn er diverse uitbreidingen gerealiseerd door intensief met elkaar samen te werken.

Recent hebben wij nog een robotbehandelingslijn aan Visser Kaas geleverd. Met deze lijn kan Visser Kaas haar nieuwe ambities vervullen: uitbreiding van haar activiteiten en daardoor versterking van de relatie met CONO Kaasmakers te Middenbeemster. Visser Kaas en DERO GROEP zijn dan ook trots op deze behandelingslijn.

Nieuwe robotbehandelingslijn
De nieuwste robotbehandlingslijn is een multifunctionele lijn voor het plastificeren  en versieren van kaas en het reinigen van planken. Robots ont- en beladen de boxen en keren de kaas, waardoor de kaas ook overgezet kan worden van externe naar interne boxen en vice versa (het zogenaamde omboxen). De lijn kan vijf verschillende boxtypes en vijf verschillende kaasafmetingen verwerken.

Paraffineren, palletiseren en verpakken met robots
Met de komst van onze nieuwe robotbehandlingslijn heeft Visser Kaas inmiddels zeven robots in gebruik die allen worden ingezet voor de handling en behandeling van kazen! Naast de robotlijnen voor kaasbehandeling gebruikt Visser Kaas ook robots voor het paraffineren, palletiseren en het verpakken van kazen. Door de inzet van robots kunnen al deze werkzaamheden volledig automatisch op beperkte oppervlakte worden uitgevoerd.

Unieke samenwerking
Wij zijn dankbaar voor onze relatie met Visser Kaas. Niet alleen omdat we ruim 25 jaar ‘Hofleverancier’ zijn voor nieuwe lijnen aan Hofleverancier Visser Kaas maar ook omdat we samen mogen werken aan de instandhouding van de bestaande lijnen.

Klik hier voor meer informatie over Visser Kaas.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen