Webinar automatiseren in de voedingsindustrie.

10-11-2021

Op 18 november organiseert Stäubli Robotics een webinar over automatiseren in de voedingsindustrie en onze sales manager Joop Bouman neemt hierbij deel als panellid. Meld je nu aan! 

Tijdens deze webinar bespreken de panelleden een aantal kritische problemen die zich kunnen voordoen bij automatisering in de voedingsindustrie en hoe robots daar een oplossing voor bieden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere een tekort aan goede operatoren, hygiënisch design, machine ontwerp en TCO.

Naast onze sales manager Joop Bouman zullen ook Ben Verheyen, technical project manager bij onze klant Flanders Food Production, en Jan Buit, area sales manager bij robotleverancier Stäubli Robotics, deelnemen als panellid. Of je nu vertrouwd bent met robot automatisering, potentiële projecten onderzoekt of gewoon nieuwsgierig bent, dit panelgesprek biedt zeker waardevolle inzichten en advies.

Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams op donderdag 18 november 2021 om 10.00 uur. Meld je nu aan om deel te nemen!

Onze ontfolie- en slicertoevoermachines zijn een perfect voorbeeld van hoe robots toegepast kunnen worden voor automatisering in de voedingsindustrie.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen