Uitbreiding productportfolio.

18-10-2022

Op 14 oktober 2022 heeft DERO GROEP het robotica- en convenience productportfolio van Selo overgenomen. De belangrijkste redenen voor de overname zijn uitbreiding van het huidige portfolio, nieuwe marktsegmenten ontwikkelen en innovatie bevorderen.

We realiseren al meer dan 25 jaar automatische (gerobotiseerde) handling oplossingen en tot nu toe lag onze focus vooral op de kaas- en de convenience industrie. Door overname van Selo’s robotica- en convenience portfolio voegen we groenten en luxe fruit toe aan onze belangrijkste focusgebieden.

Een aantal van Selo's oplossingen die worden toegevoegd aan ons productportfolio.

Perfecte aanvulling 
Maro Dedel, CEO en founder DERO GROEP: “Wij hebben de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen en om door te zetten tot het doel bereikt is. Ons hoofddoel is om de markt steeds beter te kunnen bedienen en met de toevoeging van Selo’s robot- en convenience oplossingen krijgen we een nog meer solide en sterker productportfolio dan we al hadden. Het is een perfecte aanvulling en zo brengt deze overname ons weer een stap dichter bij het bereiken van ons doel.”

Avocado's  
De Speedpacker is één van de producten we overnemen. Deze robotcel voor het inpakken van avocado’s ontwikkelde Selo samen met Nature’s Pride en kan op een efficiënte manier 340 avocado’s per minuut verpakken zonder ze te beschadigen. “De innovatieve Speedpacker voor verse producten en Selo’s sandwichlijnen en case packer zijn een mooie toevoeging aan onze bestaande oplossingen”, vertelt Maro Dedel. “We kijken er dan ook naar uit om de markt met dezelfde passie als Selo te bedienen en net als Selo samen met onze klanten te blijven innoveren en ontwikkelen.”

CEO’s Willibrord Woertman van Selo (links) en Maro Dedel van DERO GROEP.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen