Samenwerking voor de conveniencebranche.

06-05-2021

Om onze klanten te blijven voorzien van de beste automatiseringsoplossingen zijn PRODUCT TO PACK SOLUTIONS en DERO GROEP een samenwerking aangegaan voor de conveniencebranche. 

Door de machines van PTPS voor doseren, tellen en wegen te integreren in onze automatisch werkende opmaaklijnen voor het samenstellen van wraps, sandwiches en baguettes, kunnen we passende oplossingen blijven aanbieden die volledig aansluiten bij de wensen van onze klant.

Geautomatiseerde wraplijn van DERO GROEP met doseer- en weegapparatuur van PRODUCT TO PACK SOLUTIONS.

Onlangs hebben we een wraplijn geautomatiseerd met modules van PTPS om de producten zoals saus, sla en paprika te doseren en te wegen en modules van DERO GROEP om de wraps automatisch te vouwen, te rollen, te snijden en te verpakken.

Klik hier voor meer informatie over PTPS.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen